Læsøfruernes handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Læsøfruerne 
Storhavevej 4
 9940 Læsø
CVR.: 31171741

Indehaver og dataansvarlig: Solveig Lynge

E-mail: info@laesoefruerne.dk 

Telefon: +45 27 24 66 67

Afgivelse af ordrer i webshoppen
Afgivelse af ordre via vores hjemmeside/webshop, er ikke en juridisk bindende aftale. Læsøfruerne har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes først til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.
Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside/webshop, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.
Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Aftalen er først bindende, når du har modtaget en e-mail fra Læsøfruerne med information om, at vi har afsendt varen.

Betaling
På laesoefruerne.dk kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Diners Club, MobilePay og ViaBill. Læsøfruerne Webshop tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Levering
Vi tilbyder følgende leveringsformer:

– Post Danmark med omdeling
– Post Danmark Vælg Selv udleveringssted
– Afhentning på adressen: Storhavevej 4, 9940 Læsø

Den forventede leveringstid kan variere i spidsbelastningsperioder som fx efter Black Friday. Vi bestræber os altid på at levere så hurtigt som muligt og gerne inden for 2-5 hverdage. Ordrer indeholdende bestillingsvarer vil som udgangspunkt have en længere leveringstid. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet – der efterleveres ikke.

Læsøfruernes Webshop bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. 

Levering til andre lande end Danmark
Vi leverer primært i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne. Ved forespørgsel leverer vi også til andre lande, der vil dog blive tillagt et administrationsgebyr på 100 kr. pr. ordre, samt opkrævet en højere fragtpris end levering i Danmark.

Vilkår for køb af bestillingsvarer på laesoefruerne.dk
Nogle af de produkter vi sælger fra laesoefruerne.dk er bestillingsvarer. Det fremgår af informationerne om varen, når det er en bestillingsvarer.
Aftaler om køb af bestillingsvarer på Laesoefruerne.dk er først bindende, når du har modtaget en endelig ordrebekræftelse fra Læsøfruerne. Det betyder, at når du vælger at ligge en bestillingsvarer i indkøbskurven og herefter betaler, så er købsaftalen først indgået, når du har modtaget en mail fra Læsøfruerne med en bekræftelse på, at vi kan levere varen til dig. Der trækkes ikke penge på dit betalingsmiddel før du har modtaget en bekræftelse og varen er afsendt.

Mængdebegrænsning og forbud mod køb med henblik på planlagt videresalg 
Læsøfruerne har mængdebegrænsning pr. ordre på udvalgte varer for at modvirke, at køb via laesoefruerne.dk sker med planlagt videresalg for øje. For de varer, der er underlagt mængdebegrænsning, vil det ikke være muligt at bestille flere stk. end det maksimale antal, som vises på skærmen, når ordren afgives.  
Såfremt Læsøfruerne vurderer, at en kunde har forsøgt at omgå Læsøfruernes regler vedr. mængdebegrænsning eller generelt køber med henblik på planlagt videresalg, forbeholder Læsøfruerne sig ret til at annullere en eller flere af disse ordrer, uden at kunden i den forbindelse kan rette noget krav mod Læsøfruerne.

Fortrydelsesret
Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

  • Har modtaget din vare
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
  • Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du kan gøre brug af fortrydelsesretten enten ved at udfylde den medsendte standardfortrydelsesformular, eller ved direkte henvendelse til Læsøfruerne.

Du kan kontakte os direkte på info@laesoefruerne.dk  eller telefon  +45 27 24 66 67.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og her. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale udgifterne til returnering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
  • Gavekort (både fysiske og digitale gavekort)

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

  • Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnenæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Eksempelvis fødevarer, håndkøbsmedicin, helsekostprodukter, kosmetik mv. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet
  • Du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Varer uden forsegling, som er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

  • Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.
  • Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Læsøfruerne
Storhavevej 4
 9940 Læsø

Det er også muligt at returnere varer ved fortrydelse til vores butik, såfremt faktura fra Læsøfruernes Webshop er medbragt.

Hvad skal jeg sende med tilbage? 
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på laesoefruer.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, hvis der er mangler ved din vare. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvordan reklamerer jeg? 
Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du kontakte os på info@laesoefruerne.dk. Send os gerne et billede af produktet sammen med beskrivelsen af fejlen. Bliver din reklamation godkendt, så sender vi dig en returlabel, så du kan returnere produktet uden omkostninger for dig.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:
Læsøfruerne 
Storhavevej 4
 9940 Læsø

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

30 dages bytteservice
Når du handler på laesoefruerne.dk kan du vælge at få påført byttemærke på dine varer. Herved opnår du samme bytteservice, som hvis varen var handlet i vores butik (Storhaven på Læsø). Ønskes pengene retur, kan dette kun ske mod fremvisning af bon/faktura.

Returvarer skal sendes til:

Læsøfruerne 
Storhavevej 4
 9940 Læsø

Når en vare skal byttes, skal du selv afholde udgiften for forsendelse til Læsøfruernes Webshop. Bytteservice gælder ikke gavekort.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os og handle på laesoefruerne.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores Persondatapolitik for Læsøfruerne. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på +45 27 24 66 67 eller info@laesoefruerne.dk  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@laesoefruerne.dk. 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, mail: cfk@kfst.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@laesoefruerne.dk 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Læsøfruernes Webshop tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.    

Standardfortrydelsesformular

Såfremt du ønsker at gøre brug af din 30 dages fortrydelsesret skal du udfylde den medsendte standardfortrydelsesformular. Formularen kan også downloades her >>

Formularen sendes, sammen med returvarer til:
Læsøfruerne 
Storhavevej 4
 9940 Læsø

Har du brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte Solveig på Info@laesoefruerne.dk eller telefon 24 27 66 67.

Må jeg give dig 10 % rabat?

Tilmeld nyhedsbrevet og få 10 % på din første ordre, samt andre gode tilbud. Du accepterer samtidig Læsøfruernes privatlivspolitik