Om Solveig

Velkommen til Læsøfruerne

Jeg hedder Solveig og er kvinden bag Læsøfruerne.

I mere end 10 år har jeg lavet skønne hudplejeprodukter med ingredienser fra Læsøs natur, i det omfang det er muligt. 

Når jeg ikke laver skønne hudplejeprodukter til dig, er jeg at finde i Storhaven på Læsø, som jeg driver sammen med min mand, Henning, og vores skønne personale. Læsøfruernes produkter finder du naturligvis også på hylden i Storhaven.

Morgenfruerne blev til Læsøfruerne

Du har indtil 2019 kendt produkterne under navnet Morgenfruerne på Læsø. I 2018 valgte jeg at give hele brandet en kærlig makeover. Det har resulteret i et navneskift til Læsøfruerne, som også blev fejret med en ny makeover af alle labels og en ny webshop.

Personlig kundeservice

Det er mig, du kommer i kontakt med, når du ringer, og jeg vil altid gøre mit bedste for at hjælpe dig. Læsøfruerne.dk er en webshop med fokus på den personlige service, så du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt til din hud, eller du har brug for hjælp til at finde den perfekte gavepakke til en, du holder af.

Kærlighed til naturen på Læsø

Da jeg i sin tid kom til Læsø, blev jeg straks forelsket i naturen og de skønne ingredienser, som vi har til rådighed lige uden for døren. Med en årelang baggrund som sygeplejerske ville jeg gerne finde en måde at lave produkter med så mange naturlige ingredienser som muligt. I mit arbejde som sygeplejerske havde jeg tit tænkt, at der måtte være bedre alternativer end de eksisterende hudplejeprodukter. Det var starten på udviklingen af mine egne hudplejeprodukter. 

En tang-tosset familie

Jeg er ikke alene om at elske naturen på Læsø. Faktisk arbejder flere i vores familie med naturen som omdrejningspunkt. I storhaven finder du vores skønne hjemmelavede Læsø Is, hvor vi naturligvis også inddrager en række lækre naturlige ingredienser.

Min mand, Henning, arbejder som tækkemand på Læsø, hvor han arbejder med istandsættelse af Læsøs tangtage. Foruden istandsættelse af Læsøs tangtage har Henning udviklet en tangmåtte (tangbatts), der kan anvendes som isolering i huse. Et projekt, som i 2016 blev til startskuddet til virksomheden Zosteras. I 2016 modtog Henning og holdet bag international anerkendelse og guld ved Cradle to Cradle.

I dag arbejder min datter Kirsten med virksomheden Zosteras, hvis formål er at udvikle bæredygtige byggematerialer i samspil med naturen. Henning har helliget sig projektet med at redde Læsøs tangtage.

Må jeg give dig 10 % rabat?

Tilmeld nyhedsbrevet og få 10 % på din første ordre, samt andre gode tilbud. Du accepterer samtidig Læsøfruernes privatlivspolitik