Vinterbadningens velsignelser

Vinterbadningens velsignelser

Hvad er ligheden mellem en vinterbader og en typisk bruger af Læsøfruernes hudplejeserie?

Såvel ud fra en logisk og en erfaringsmæssig tilgang er der alt mulig grund til at antage, at vitalitet og velvære styrkes, når man vinterbader og bruger hudplejeprodukter baseret på naturlige og økologiske produkter.

Vinterbadning og kroppens behov

Spørger man en vinterbader, hvad der får ham eller hende til at kaste sig ud i bølgerne en frostklar morgen eller eftermiddag, er der ikke være nogen tvivl: Øget fysisk- og mentalt velvære. Ud over at opnå bedre humør og ditto alment velbefindende vil mange vinterbadere supplere med positive sidegevinster i form af et styrket immunforsvar – som igen bevirker et markant fald i antallet af sygedage.Flere vinterbadere erfarer, at mødet med det kolde gys har en positiv effekt ved smerter i led og muskler, for eksempel ved museskader og hovedpine. Forskere i Tjekkoslovakiet har sågar påvist, at vinterbadning styrker vores lyst til sex. Mænd, der vinterbader, producerer mere testosteron, og kvinder producerer mere østrogen. Dette indvirker blandt andet på vores fertilitet, (når vi er i den fødedygtige alder) og vores libido. Betydningen af dette, hvis forskerne har ret er, at såvel vores evne til at producere nyt liv og vores lyst til sex øges ved vinterbadning.

De fleste vinterbadere vil finde forskernes bestræbelser i laboratoriet interessante og væsentlige. For dem gør forskningsbaserede beviser ikke den store forskel. De bader året rundt. Fordi det virker.

På samme måde som vinterbaderen, der bader, fordi det giver øget velvære, bruger vores kunder Morgenfruernes produkter, fordi de virker og understøtter hudens egne naturlige regenereringsprocesser. Huden, vores største organ, er langt hen af vejen selvregulerende. Det bedste vi kan gøre for den, er at rense den, hjælpe den med at forny sig, nære den – indefra og udefra – og endelig, at beskytte den. Voila! Det er lige præcis det Morgenfruernes cremer – ikke mindst vintercremen gør. Bivoksen og lanolinen i cremen beskytter mod vind og vejr og hjælper huden med at bevare sin fugtighed. Mineraler fra tangplanter, høstet på Læsø, tilfører huden livsvigtige mineraler. Karotin, som indeholder både vitamin A og D, styrker cellefornyelsen så huden får et frisk udtryk, og bedre kan optage næringsstoffer.

Læsøfruernes kunder er jordnære og går efter det der virker. Uanset hvor mange videnskabelige beviser der er på, at en bestemt livsstil, som for eksempel vinterbadning, giver os evig ungdom, er Morgenfruernes typiske kunde en, der vil prøve effekten på egen krop. Selv når de er overbeviste, vil de være tilbøjelige til at mene, at et positivt resultat snarere opstår som en positiv synergi mellem en række komplekse faktorer, frem for et enkelt elements heldige indflydelse. Når kosmetikindustrien lover os sex-appeal og lykke i lange baner, hvis blot vi smører os med et bestemt produkt, er der alt mulig grund til at konsultere sin sunde fornuft og spørge: ”kan det nu passe? ”

Læsøfruekunder hylder den sunde fornuft. De kan lide vores filosofi om at lave hudplejeprodukter, der er baserede på certificerede økologiske olier, lokale vilde og dyrkede planter og ikke mindst: tilsætningen af tang- og salt fra havet omkring Læsø.

Såvel ud fra en logisk- og en erfaringsmæssig tilgang, er der alt mulig grund til at antage, at vitalitet og velvære styrkes, når man vinterbader og bruger hudplejeprodukter baseret på naturlige og økologiske produkter.

Vi siger: ”prøv det!

Må jeg give dig 10 % rabat?

Tilmeld nyhedsbrevet og få 10 % på din første ordre, samt andre gode tilbud. Du accepterer samtidig Læsøfruernes privatlivspolitik